AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini deli görmek

Kahve falında sevdiğini deli görmek

Kahve falında sevdiğini deli görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini deli gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini deli görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında deli doktor görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında delinin akıllandığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını delirmiş görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini deli görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında deli olduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında deli koşturmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir