AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli koşturmak

Kahve falında deli koşturmak

Kahve falında deli koşturmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deli koşturmak gördüyseniz:

  • Güven problemleri yaşanmaması için sorumlulukların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında deli kadın görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalettir.

Kahve falında çorabın delindiğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanın delindiğini görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında deli gibi ağlamak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, haneden birinin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli hastanesine gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yakınını deli görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yokluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında deliye aşık olmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir