AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Kahve falında sevdiğini damatlıkla görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bunu şeref sayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi damatlıkla görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, içinin de rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damat kıyafeti görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damada altın takmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir