AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlanırken gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlanmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin nişanlandığını duymak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini nişanlanırken görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini nişanlısıyla görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yanlış yollardan döneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin nişanlandığını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir