AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini nişanlanırken görmek

Kahve falında sevdiğini nişanlanırken görmek

Kahve falında sevdiğini nişanlanırken görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini nişanlanırken gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla nişanlandığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini nişanlısıyla görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle nişanlandığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini nişanlanırken görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini nişanlanmış görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlandığını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir