AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini nişanlısıyla görmek

Kahve falında sevdiğini nişanlısıyla görmek

Kahve falında sevdiğini nişanlısıyla görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bahtının açık olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kendisini yıpratacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini nişanlısıyla gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek mutsuz ve üzgün olacağına, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle nişanlandığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlandığını görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle nişanlanacağını görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir