AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlanmak

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlanmak

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlanmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet eder.

Kahve falında sevdiğini nişanlanırken görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini nişanlı görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlandığını görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir