AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine bir şey vermek

Kahve falında sevdiğine bir şey vermek

Kahve falında sevdiğine bir şey vermek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine bir şey vermek gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiğinden bir şey almak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine bir şey vermek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye bir şey vermek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı şeyi görmek geçiminin zorlaşacağına, elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye gülmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey almak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiye bir şey vermek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir