AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden bir şey almak

Kahve falında sevdiğinden bir şey almak

Kahve falında sevdiğinden bir şey almak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, durumun değişmesine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden bir şey almak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinden bir şey almak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiye bir şey vermek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine bir şey vermek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kaybettiğin bir şeyi bulmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sihirli şeyler görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin kaybolduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey kestiğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir