AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, gelirinin de artmayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hikmete kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğa araba çarptığını görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun araba çarptığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğuna araba çarptığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek araba alınacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine araba çarptığını görmek âlim kimselerden feyz alacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir