AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine anahtar vermek

Kahve falında sevdiğine anahtar vermek

Kahve falında sevdiğine anahtar vermek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, önünü göremez olacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine anahtar vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında sevdiğine anahtar vermek malından ve parasından olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinden anahtar almak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden anahtar almak başarılarının devam edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para ve anahtar görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kontak anahtarı görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar aradığını görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı cebine koymak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında anahtarla kapı açmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir