AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden anahtar almak

Kahve falında sevdiğinden anahtar almak

Kahve falında sevdiğinden anahtar almak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinden anahtar almak gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında sevdiğinden anahtar almak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine anahtar vermek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantada anahtar aramak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarı denize atmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta anahtar görmek büyük bir sorun oluşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneden anahtar almak maddi zarar edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet etmektedir.

Kahve falında araba ve anahtarını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir