AnaSayfa / Genel / Kahve falında kontak anahtarı görmek

Kahve falında kontak anahtarı görmek

Kahve falında kontak anahtarı görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, insanlarla bir araya geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret eder.

Kahve falında kontak anahtarı gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirebilir veya daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında kontak anahtarı görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında araba kontağı görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında elektrik kontağı görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında metal anahtar görmek fakirleşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın renginde anahtar görmek kendi işinin başına geçeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda anahtar görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir