AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden tesbih almak

Kahve falında sevdiğinden tesbih almak

Kahve falında sevdiğinden tesbih almak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, araba alınacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinden tesbih almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Kahve falında sevdiğinden tesbih almak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tesbih almak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih tanesi görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çok tesbih görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında namazlık ve tesbih görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbihi düşürmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tesbih görmek hedeflere ulaşılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden tesbih almak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir