AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sorumluluk alacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden para aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden para aldığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ölüden para aldığını görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının para aldığını görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para aldığı görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin para aldığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir