AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek

Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek

Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinden para aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında altın para aldığını görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin para aldığını görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden para aldığını görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasından para aldığını görmek borçların sonlandırılacağına, garanti olacak makama oturacağına işarettir.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir