AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin para aldığını görmek

Kahve falında birinin para aldığını görmek

Kahve falında birinin para aldığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin para aldığını gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında annesinden para aldığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden para aldığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında para aldığı görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Kahve falında çok para aldığını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında para aldığını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden para aldığını görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, nasiplerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin para aldığını görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir