AnaSayfa / Genel / Kahve falında para aldığı görmek

Kahve falında para aldığı görmek

Kahve falında para aldığı görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sevinçli haberlere, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında para aldığı gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Kahve falında toplu para aldığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızından para aldığını görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden para aldığını görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden para aldığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasından para aldığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kazancın katbekat artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir