AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bir şey yedirmek

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hak yolunu bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey yediğini görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Kahve falında yılanın bir şey yediğini görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bir şey yedirmek maddi zarara uğrayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir