AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak hayalkırıklığı duyacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine gül vermek kimse ile tartışmayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden gül almak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini gülerken görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir