AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden gül almak

Kahve falında sevdiğinden gül almak

Kahve falında sevdiğinden gül almak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinden gül almak gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden gül almak kişinin zor günlerden geçeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin gülüşünü görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini gülerek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı gülerek görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi gülerken görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı gülerken görmek şansın yüzüne güleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir