AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini gülerken görmek

Kahve falında sevdiğini gülerken görmek

Kahve falında sevdiğini gülerken görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini gülerken gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinden gül almak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi gülerken görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül görmek hayır getirecek işlere girileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, variyet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı gülerken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir