Kahve falında sevdiğine gül vermek

Kahve falında sevdiğine gül vermek şanssızlık yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine gül vermek gördüyseniz:

  • Hukuki veya maddi içerikli konularda ilerlemek veya problem yaşanıyorsa çözmek için, bazı kişilerle bağlantı kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanı gülerken görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine gül vermek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül vermek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birini gülerken görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak ağır günler geçireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı gülerken görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, giderlerin artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiden kırmızı gül almak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top