AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek hırsızlık yapacağına, çok büyük adımlar atacağına, kirli işlere bulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından terk edilmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek hayırlı haberler alınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ailesi tarafından terk edilmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir