AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek

Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek

Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, daha çok çalışılacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kendisine olan güvenin artacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek zarar verici olaylar yaşanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında anne tarafından terk edilmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir