AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailesi tarafından terk edilmek

Kahve falında ailesi tarafından terk edilmek

Kahve falında ailesi tarafından terk edilmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, gelirinin de artmayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailesi tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında ailesi tarafından terk edilmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne tarafından terk edilmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eş tarafından terk edilmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından terk edilmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından terk edilmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir