AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını yanmış görmek

Kahve falında ayaklarını yanmış görmek

Kahve falında ayaklarını yanmış görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, evindeki huzurun bozulacağına, karamsarlığa düşeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını yanmış gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Kahve falında ayaklarını yanmış görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın yanmasını görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış ayak görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kızını yanmış görmek idealist kimse olacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yanmış birini görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yanına oturmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında başkasını yanmış görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yan yatmış bina görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir