AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yanmış görmek

Kahve falında başkasını yanmış görmek

Kahve falında başkasını yanmış görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasını yanmış gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yanmış kadın görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yanına çağırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış duvar görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet eder.

Kahve falında yanmış halı görmek başarıya giden yollarını açacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın yanmasını görmek rızkının kesilmeyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para yanması görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yanmış parmak görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir