AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış birini görmek

Kahve falında yanmış birini görmek

Kahve falında yanmış birini görmek acı veren kazalara, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış birini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında geminin yan yattığını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış bina görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış kül görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış kol görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış ayak görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yan yana iki mezar görmek güzel günlerin geleceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yangindan birini kurtarmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış telefon görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir