AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını yanmış görmek

Kahve falında kızını yanmış görmek

Kahve falında kızını yanmış görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını yanmış gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla yan yana oturmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kızını yanmış görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangindan birini kurtarmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında saçın yanması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış adam görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insanı yanmış görmek daha fazla başarı kazanılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir