AnaSayfa / Genel / Kahve falında yan yatmış bina görmek

Kahve falında yan yatmış bina görmek

Kahve falında yan yatmış bina görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, söz sahibi olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yan yatmış bina gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yan yatmış bina görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, zenginliğe delalet etmektedir.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında yan yatmış ev görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında yan yatmış gemi görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında otobüsün yan yattığını görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yan yatan birini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geminin yan yattığını görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Kahve falında yan yatan gemi görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir