AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yenileneceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında en sevdiğin sanatçıyı görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği sanatçı görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en sevdiği sanatçıyı görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, mal edineceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir