AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek

Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek

Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek kazançlı işlere gireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, üzüntü duyacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği sanatçıyı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en sevdiğin sanatçıyı görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet eder.

Kahve falında en sevdiği sanatçıyı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği sanatçı görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek hayallerinin söneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir