AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği sanatçı görmek hem mal ve para kaybedeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında en sevdiği sanatçıyı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında en sevdiğin sanatçıyı görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir