AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği sanatçı görmek

Kahve falında sevdiği sanatçı görmek

Kahve falında sevdiği sanatçı görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği sanatçı gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında sevdiğin bir sanatçıyı görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği sanatçı görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin sanatçıyı görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında en sevdiği sanatçıyı görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin sanatçıyı görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği sanatçıyı görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir