AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla konuşmak

Kahve falında kızla konuşmak

Kahve falında kızla konuşmak asla dert yüzü görmeyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızla konuşmak gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Kahve falında bekar kızla konuşmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel kızla konuşmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir kızla konuşmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kızla konuşmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla telefonla konuşmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kızla konuşmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızla konuşmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir