AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla konuşmak

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, korkularını yeneceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızla telefonla konuşmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir