AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, günahların af olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekilmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekilmek güllük gülistanlık olacağına, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğraf çekildiğini görmek yeni işlere girileceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir