AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek iş ve mekan değiştireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin fotoğrafını görmek elinize para geçeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin fotoğrafını görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin fotoğrafını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir