AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, mal ve para sahibi olacağına, ekonomik olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Kahve falında sevdiği kişinin fotoğrafını görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin fotoğrafını görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişinin fotoğrafını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin fotoğrafını görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir