AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kızını sevmek

Kahve falında başkasının kızını sevmek

Kahve falında başkasının kızını sevmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kızını sevmek gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla dans etmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızla öpüşmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla yatmak kişinin yaşamının değişeceğine, büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın abisini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın başkasını sevdiğini görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla öpüşmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir