AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birini gülerken görmek

Kahve falında sevdiğin birini gülerken görmek

Kahve falında sevdiğin birini gülerken görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin birini gülerken gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi gülerken görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında gülen bebek sevmek hırpalanacağına, darp edileceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı gülerken görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işarettir.

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini gülerek görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine gül vermek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir