AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, düzenin kurulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, memur ise terfi edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikli görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerinden feragat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının gelinlik giymesini görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında evli kızını gelinlikle görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir