AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kızını gelinlikle görmek

Kahve falında evli kızını gelinlikle görmek

Kahve falında evli kızını gelinlikle görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında evli kızını gelinlikle gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Kahve falında evli kızını gelinlikle görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli birini gelinlik giydiğini görmek ailesini utandırmayacağına, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Kahve falında evli ablayı gelinlikle görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında evli olan birini gelinlikle görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyken gelinlik giymek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Kahve falında evli birini gelinlikli görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalet eder.

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek neşesini kaybedeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir