AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, yolunun hep açık olacağına, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine yüzük takmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle yüzük takmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir