AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak

Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak

Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, haram mal yiyip içeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden yüzük almak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiden yüzük almak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elinde yüzük görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir