AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak bereket ve zenginlik olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak çıkar için insanlara zulmetmeye, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle yatmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulur.

Kahve falında iki kişi arasında yatmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin arasında yatmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak mal ve mülk sahibi olmaya, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir