AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin arasında yatmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişiyle yatmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında iki kişi arasında yatmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir