AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişinin arasında yatmak

Kahve falında iki kişinin arasında yatmak

Kahve falında iki kişinin arasında yatmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, layık olduklarına sahip olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yetim sevindireceğine yorulur.

Kahve falında iki kişinin arasında yatmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında iki kişinin arasında yatmak ömrünün uzun olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişi arasında yatmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki mezar arasında yatmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine alamet eder.

Kahve falında iki erkek arasında yatmak hayıflanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına inanılır.

Kahve falında iki kişi arasında kalmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iki kişinin arasında oturmak bir süre bu durumun devam edeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin arasını yapmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir