AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle yatmak

Kahve falında ölen kişiyle yatmak

Kahve falında ölen kişiyle yatmak sözleri tutulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyle yatmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiyle yatmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişi arasında yatmak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir